Bemutatkozás

Üdvözöljük a WHITE RAVEN WRESTLING KFT. weblapján!

Cégünk tevékenysége elsősorban a birkózással kapcsolatos termékek forgalmazása. Azon belül is nagy hangsúlyt fektetünk, az általunk kitalált és megvalósított könnyen és praktikusan telepíthető sportszőnyegek gyártására.

Évek múlásával fő profilunk az egyéni sportszőnyegek fejlesztése, gyártása. A bírkózó szőnyegek mellett más küzdősportok részére is készítünk szőnyegeket, mint például dzsudo és karate és egyéb küzdősportok részére. De bármilyen sportcélra és iskolai testnevelésre is alkalmasak az általunk gyártott szőnyegek.

Mi megvalósítjuk az Ön elképzelését! Egyedi színben, feliratozással garantáltan megbízható, jó minőségű alapanyagokból készítjük el.

Cégünk megalkotta azt az eljárást, amivel  gyorsan telepíthető és használható szőnyeg a kívánt sportesemény céljára. A LEPORELLÓ szőnyeg kizárólag a WRW Kft. által gyártott és forgalmazott sporszőnyeg. A LEPORELLÓ szőnyeg kiválóan alkalmas iskolákba, gyermek intézményekbe, valamint otthoni, házi használatra is. Könnyen és biztonságosan le- és felszedhető. Különösen azokra a helyekre ajánljuk, ahol a szőnyeg lerakása és felszedése több időt venne igénybe. Erre láthat példát, az alábbi linkre kattintva, ahol megtekintheti kisfilmünket. Erős és strapabíró anyagból készül. Legyen szó edzésről, vagy akár világversenyről, az általunk készített szőnyegek gyorsan, akár percek alatt egymáshoz illeszthetőek és rögzíthetőek. Használaton kívüli állapotban 200 x 100 cm alapterületet igényel. Kis helyigénye és súlya miatt több helyszínen is felváltva használható. A szőnyegek felülete általános fertőtlenítő szerekkel könnyen tisztán tartható.

A bírkózó- és egyéb más sporttevékenységek számára gyártott szőnyegek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, pontos és aprólékos kidolgozással, hegesztéssel. A vevő igényeinek megfelelően felár ellenében saját logó és banner is megjeleníthető a terméken.

Értékesítés

Áraink fix árak, egyéni igény szerint kétoldali megállapodás szerint. Természetesen garanciát és szavatosságot vállalunk az általunk gyártott termékekre.

Amennyiben minőséget szeretne, válassza a White Raven felirattal és logóval ellátott sporszőnyegeket.

Keressenek elérhetőségeink valamelyikén! Kérje tájékoztatásunkat termékeinkről!